Tilaustyöt

 Yksityishenkilöt:


Haluatko tilata jotain uniikkia, jota ei löydy valmiina tuotevalikoimasta? Käsin maalattu joulupallo? Uniikit käsinmaalatut kengät? Vai peräti seinämaalaus?
Vain mielikuvitus rajana.
Laita viestiä minulle mitä on mielen päällä niin mietitään yhdessä asiaa eteenpäin. Hinnat riippuu kuvituksen koosta. Esim käsin maalattu joulupallo halutulla kuvalla 24,90€.  Käsinmaalatut kengät alk. 150€ ylöspäin riippuen työn suuruudesta. Tuleeko koko kenkä maalattua vai yksittäiset kuvat sivuille vain. Glitteröintiä vai strasseja. Minkä kokoiset (malliset kengät) kengät jne.Yritykset:


Kenties yritys etsii kuvittajaa? Teen mielelläni tilauksesta myös kuvitustöitä, oli se sitten satukirjan kuvitusta, joulukalenterin kuvistusta, korukuvan suunnittelua, postikortti kuvitusta, seinämaalausta. Vain mielikuvitus rajana. Laita viestiä tulemaan, niin pohditaan yhdessä lisää. Hinta on 50€/h.
Jos kuvituksen haluaa kaupalliseen käyttöön, tulee maksaa kuvituksesta myös käyttöoikeus, joka lisätään hintaan mukaan. Lisäksi jos kuvaan haluaa yksinoikeuden, lisätään se hintaan mukaan. Näistä sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.
Kuvituksen käyttöoikeudesta/ yksinoikeudesta lähetetään todistus alkuperäisen kuvituksen mukana.


Huom!


  • Teen kaikki kuvitukset käsin, en tee digipiirroksia. Eli huomioithan tämän ennen tilauksen tekemistä. Skannaan aina kuvan ja laitan kopion sähköisenä, ja postitse alkuperäisen.

  • Tilatuista uniikeista kuvitustöistä ei palauteta rahoja takaisin. Sillä ne tehdään uniikkina mittatilaustöinä asiakkaalle. Eli 14 vrk palautusoikeus ei koske tilaustöitä. Huomioithan tämän ennen tilausta. Voit halutessasi pyytää mallikuvia töistäni tai käydä kurkkaamassa somessa tyylini.

  • Tilaustöissä maksu suoritetaan ensin, jonka jälkeen suunnittelen luonnoksen halutusta kuvituksesta, jonka jälkeen laitan kuvaa tulemaan asiakkaalle. Niin kauan kun työ luonnos, voidaan tehdä muutoksia työhön (huom, jos muutoksia alkaa tulemaan jatkuvasti lisää. Otetaan siitä lisähintaa. Mietithän siis tarkkaan millaisen kuvituksen haluat ja laitat niistä infoa minulle). Vasta kun työ on hyväksytty, teen kuvituksen loppuun saakka.

 

Työnäytteitä:

Käsinmaalattuja kenkiä.