Minun tarina

Kuka minä olen:

 

T.Hietala.Art yrityksen takana toimii Kokkolalainen Tanja Hietala.
Kaikki tuotteet ovat Tanjan omaa kädenjälkeä. Inspiraationa toimii oma perhe ja vilkas mielikuvitus. Lasten hauskat sutkautukset saavat mielikuvituksen lentämään ja moni hauska hahmo ja kuvitus saa alkunsa tästä. Vilkkaan mielikuvituksen ansioista Tanja näkee myös ulkona paljon ideoita. Varjo, pilvi, vesilätäkkö tuovat mieleen hauskoja hahmoja, tarinoita, jotka saavat mielikuvituksen lentoon. Ja näin hauskat ideat ja hahmot saavat elämän Tanjan piirroksissa.

Kuvituksissa nähdään paljon söpöjä eläimiä ja paljon väriä. Kuvat eivät ole vain pelkistettyjä viivoja, vaan yksityiskohtaisia kuvituksia joissa huokuu lämpö ja taianomaisuus. Osassa tuotteissa on myös kannustavia tekstejä. Sillä Tanja (erityislasten äitinä) kokee tärkeäksi kannustaa jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä. Meistä jokainen on ystävyyden arvoinen sekä jokaisen pitäisi uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä.

Kuvituksissa riittää katsottavaa ja ne tuovat hymyn huulille, kun niitä katsoo. Oli se sitten muki, josta juo aamukahvin tai hauska paita hauskalla tekstillä.

“Itse rakastan kuvia, joissa on paljon yksityiskohtia ja väriä. Näin niissä riittää katseltavaa aina uudestaan ja uudestaan.”

Kuvitukset ja tuotteet tehdään käsityönä kotitoimistolla Kokkolassa.

Mistä kaikki alkoi?
Erityislapsiperheessä kolmivuorotyö ei oikein sopinut arkeen enää, joten Tanja päätti toteuttaa haaveensa ja tehdä kuvituksistaan tuotteita myyntiin. Koska tällä hetkellä elämä pyörii suurimmaksi osaksi erityislapsiperhearjen keskellä, niin kun muu talo nukkuu, Tanja päästää luovuutensa valloilleen ja alkaa piirtämään satumaisia hahmoja ja kuvituksia.
Yrittäjänä Tanja pystyy soveltamaan arjen perheen aikataulujen mukaan. Näin hän pystyy hoitamaan lapsiaan päivät, olla heidän tukena ja oppaana arjet. Illat ja viikonloput toimimaan taas yrittäjänä.