Tilaustyöt

 Yksityishenkilöt:


Haluatko tilata jotain uniikkia, jota ei löydy valmiina tuotevalikoimasta? Ehkä uniikki taulukuvitus sarjakuvamaiseen tyyliin lemmikistä tai söpö eläinhahmo taulu lastenhuoneeseen? Käsin maalattu joulupallo? Uniikit käsinmaalatut kengät? Vai peräti seinämaalaus?
Mielikuvitus vain rajana.
Laita viestiä minulle mitä on mielen päällä niin mietitään yhdessä asiaa eteenpäin. Hinnat riippuu kuvituksen koosta. Esim a4 kokoinen taulukuvitus alk. 100€, käsin maalattu joulupallo halutulla kuvalla 24,90€.  Käsinmaalatut kengät alk. 150€ ylöspäin riippuen työn suuruudesta. Tuleeko koko kenkä maalattua vai yksittäiset kuvat sivuille vain. Glitteröinti ja minkä merkkiset kengät maalataan.Yritykset:


Kenties yritys etsii kuvittajaa? Teen mielelläni tilauksesta myös kuvitustöitä, oli se sitten satukirjan kuvitusta, joulukalenterin kuvistusta, korukuvan suunnittelua, postikortti kuvitusta, tarran tai leima kuvan kuvitusta jne. Mielikuvitus vain rajana. Laita viestiä tulemaan, niin pohditaan yhdessä lisää. Hinnat riippuu kuvituksen koosta.
Jos kuvituksen haluaa kaupalliseen käyttöön, tulee maksaa kuvituksesta myös käyttöoikeus, joka lisätään hintaan mukaan. Lisäksi jos kuvaan haluaa yksinoikeuden, lisätään se hintaan mukaan. Näistä sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.
Kuvituksen käyttöoikeudesta/ yksinoikeudesta lähetetään todistus alkuperäisen kuvituksen mukana.


Huom!


  • Teen kaikki kuvitukset käsin, en tee digipiirroksia. Eli huomioithan tämän ennen tilauksen tekemistä. Skannaan aina kuvan ja laitan kopion sähköisenä, ja postitse alkuperäisen.

  • Tilatuista uniikeista kuvitustöistä ei palauteta rahoja takaisin. Sillä ne tehdään uniikkina mittatilaustöinä asiakkaalle. Eli 14 vrk palautusoikeus ei koske tilaustöitä. Huomioithan tämän ennen tilausta. Voit halutessasi pyytää mallikuvia töistäni tai käydä kurkkaamassa somessa tyylini.

  • Tilaustöissä maksu suoritetaan ensin, jonka jälkeen suunnittelen luonnoksen halutusta kuvituksesta, jonka jälkeen laitan kuvaa tulemaan asiakkaalle. Niin kauan kun työ luonnos, voidaan tehdä muutoksia työhön (huom, jos muutoksia alkaa tulemaan jatkuvasti lisää. Otetaan siitä lisähintaa. Mietithän siis tarkkaan millaisen kuvituksen haluat ja laitat niistä infoa minulle). Vasta kun työ on hyväksytty, teen kuvituksen loppuun saakka.

 

Työnäytteitä:

Käsinmaalattuja kenkiä toiveiden mukaan.

Käsinmaalattuja joulupalloja ja skeittilauta.

Käsinmaalattuja kestokasseja toiveiden mukaan.

Suosikki pehmoleluista kuvitus, josta kylpypyyhe. Sekä postikorttikuvitus.

Omasta lemmikistä kuvitus, josta torkkuviltti.